Meldpunt bedreigingen

Melding doen

Wil je telefonisch een melding doen? Bel dan op werkdagen tussen 10.00 uur en 16.00 uur met 0341-460328. Je kunt dan jouw melding doen of er wordt een terugbelafspraak gemaakt.
Wil je online een melding doen?

Dat kan hier >>>

Onze werkwijze, wat doen we met jouw melding

Waarom is het van belang om melding te maken? En wat gebeurt er met jouw melding?

Lees meer >>>

Rechten en vrijheden in Nederland

In Nederland kennen we het recht op vrijheid van godsdienst en levensovertuiging. Dit betekent onder meer dat iedereen vrij is zijn of haar geloof te uiten. In Nederland vinden we dit recht zo belangrijk dat het is vastgelegd in de grondwet (artikel 6).

Lees meer >>>

Deelnemende organisaties

Stichting Gave, Open Doors en SDOK hebben samen dit meldpunt voor discriminatie en bedreiging van christenen met een migratieachtergrond in Nederland opgezet.

Lees meer >>>

Op deze website kun je een melding doen wanneer je in Nederland problemen ondervindt met betrekking tot discriminatie, bedreiging, intimidatie of geweld omdat je christen bent (geworden). Dit kan gaan over een situatie in een asielzoekerscentrum, een taalschool of op welke andere plaats in Nederland dan ook. Je vindt hier ook meer informatie over godsdienstvrijheid in Nederland. Dit meldpunt is specifiek bedoeld voor mensen met een migratie-achtergrond.

Met jouw melding kunnen wij de omvang van dit fenomeen in kaart brengen en bieden we tevens praktische en pastorale ondersteuning aan.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world